Haarsalon Frizz

Medewerkers

Team Frizz

Een eerste indruk is snel gemaakt! Uiterlijke kenmerken zijn hierin erg bepalend. Daarom besteed je bewust of onbewust tijd aan haarstyling, kleding en uiterlijke verzorging om uit te dragen wie je bent! En als jij vindt dat jouw haar jouw visitekaartje is, wil je graag dat het er gezond uit ziet en dat het goed in model zit. Zonder al teveel moeite te hoeven doen om het in model te brengen!

Bij haarsalon Frizz staat een enthousiast team klaar om met liefde, aandacht, kennis en kunde jouw haar te verzorgen! Door het te knippen, te kleuren en/of in model te brengen. En door nuttige tips te geven, waarmee je zélf jouw haar elke dag perfect in model brengt!

Producten van L’ANZA

De stylisten die bij haarsalon Frizz werken zijn Kim, Lena, Nadia, Sabiene en Renske. Ze zijn op de hoogte van de laatste technieken en werken met de producten van L’ANZA, Jean Paul Mynè en American Crew.

 

Kim

Hoi. Ik ben Kim! Ik werk ruim 14 jaar als allround haarstylist, waarvan bijna 5 jaar met veel plezier in dienst van haarsalon FRIZZ.

In de loop van de jaren heb ik mij door ervaring, interesse en cursussen gespecialiseerd in het knippen van heren. Daarnaast vind ik het altijd leuk om het haar van kinderen te knippen.

Hallo! Mijn naam is Lena. Ik heb in de loop der jaren als allround haarstylist bij verschillende salons gewerkt, wat een schat aan ervaring heeft opgeleverd. Op het gebied van knippen, kleuren en vooral op het gebied van haarverzoring & styling.

Ik deel mijn ervaringen graag met mijn collega’s. Daarnaast vind ik het hartstikke leuk om op mijn beurt van hen te leren! Tijdens het werk, tijdens scholingsavonden in de salon of op cursussen.

Hallo! Mijn naam is Nadia. Ik werk ruim 15 jaar met veel plezier als allround haarstylist. In eerste instantie bij Welkom Haarmode en sinds 2013 bij haarsalon FRIZZ.

Op het moment dat een klant bij mij in de stoel zit, ga ik graag samen met mijn klant op zoek naar de beste behandeling. Hieraan besteed ik ruim tijd, omdat dan de kans het grootst is dat mijn klant enthousiast over zijn of haar kapsel de deur weer uitloopt! En daar word ik dan weer blij van!

 

Hoi hoi, ik ben Renkse! In maart 2013 ben ik komen werken bij haarsalon FRIZZ, nadat ik in andere salons al een aantal jaren ervaring heb opgedaan.

Ik ben allround haarstylist en mag mijzelf door het volgen van specifieke kleurtechniek-cursussen ook “L’ANZA Kleurspecialist” noemen!

Hallo! Ik ben Sabiene. Ik heb met veel plezier als stagiair gewerkt bij haarsalon FRIZZ. In juni 2018 heb ik mijn kappersdiploma gehaald en sindsdien combineer ik het werken als haarstylist bij haarsalon FRIZZ met de vervolgopleiding “salonmanagement”.

Graag tot snel!