Haarsalon Frizz

Medewerkers

Team Frizz

Een eerste indruk is snel gemaakt! Uiterlijke kenmerken zijn hierin erg bepalend. Daarom besteed je bewust of onbewust tijd aan haarstyling, kleding en uiterlijke verzorging om uit te dragen wie je bent! En als jij vindt dat jouw haar jouw visitekaartje is, wil je graag dat het er gezond uit ziet en dat het goed in model zit. Zonder al teveel moeite te hoeven doen om het in model te brengen!

Bij haarsalon Frizz staat een enthousiast team klaar om met liefde, aandacht, kennis en kunde jouw haar te verzorgen! Door het te knippen, te kleuren en/of in model te brengen. En door nuttige tips te geven, waarmee je zélf jouw haar elke dag perfect in model brengt!

Producten van L’ANZA

De stylisten die bij haarsalon Frizz werken zijn Kim, Lena, Nadia, Sabiene en Renske. Ze zijn op de hoogte van de laatste technieken en werken met de producten van L’ANZA, Jean Paul Mynè en American Crew.

 

Kim

Hoi. Ik ben Kim! Ik ben een allround haarstylist die zich heeft gespecialiseerd in het knippen van heren.

Hallo! Mijn naam is Nadia. Ik werk ruim 15 jaar met veel plezier als allround haarstylist. In eerste instantie bij Welkom Haarmode en sinds 2013 bij haarsalon FRIZZ.

Op het moment dat een klant bij mij in de stoel zit, ga ik graag samen met mijn klant op zoek naar de beste behandeling. Hieraan besteed ik ruim tijd, omdat dan de kans het grootst is dat mijn klant enthousiast over zijn of haar kapsel de deur weer uitloopt! En daar word ik dan weer blij van!

 

Hoi hoi, ik ben Renkse! In maart 2013 ben ik komen werken bij haarsalon FRIZZ, nadat ik in andere salons al een aantal jaren ervaring heb opgedaan.

Ik ben allround haarstylist en mag mijzelf door het volgen van specifieke kleurtechniek-cursussen ook “L’ANZA Kleurspecialist” noemen!

Hallo! Ik ben Sabiene. Vanwege leuke collega’s en klanten en vanwege een prettige sfeer voel ik mij helemaal op mijn plek bij haarsalon FRIZZ! Het is erg leuk om creatieve kleurcreaties te maken en ik volg dan ook met plezier verschillende workshops en trainingen om meteen op de hoogte te zijn van de nieuwste kleurtechnieken en deze direct toe te kunnen passen in de salon. Daarnaast help ik onze klanten graag om op bijzondere gelegenheden goed voor de dag te komen met een feestelijke kapsel!