Haarverzorgings- & stylingsproducten van L'ANZA - Haarsalon Frizz


Haarsalon Frizz

Haarverzorgings- & stylingsproducten van L’ANZA

Haarsalon FRIZZ heeft heel bewust gekozen om te werken met de haarverzorgings- & stylingsproducten van L’ANZA. En wel om twee redenen:
1. Vanwege de hoge kwaliteit van de producten,
2. Omdat L’ANZA zijn maatschappelijke rol als producent serieus neemt, door oog te hebben voor zowel de gezondheid van de mens als de gezondheid van de natuur!

Parabenenvrij & glutenvrij

L’ANZA is een gerenomeerd Amerikaans merk dat in 1985 is geïntroduceerd in de professionele haarcosmetica industrie. Het product herstelt, verzegelt & beschermt elk haartype en biedt maximale glans en kleuren die lang houden. Dankzij het “Keratin Healing System”, drievoudige UV kleurbescherming, het “Nano Schience Delivery System”, sulfaatvrije shampoos en het “Flower Shield Complex”. Daarnaast zijn de producten ofwel parabenenvrij, ofwel “parabeen veilig” door het gebruik van uitsluitend parabenen die zijn goedgekeurd voor voedingsmiddelen door de “FDA” American Food and Drug Administration). Ten slotte zijn de producten glutenvrij. Alleen in L’ANZA Healing Color kunnen tarweproteïnen aanwezig zijn en tarwekiemolie in de Nourishing Conditioner.

Altijd groen!

L’ANZA helpt niet alleen het haar, maar ook de aarde herstellen:

  • L’ANZA is vermeld op de “Caring Company’-lijst van PETA, vanwege dierproefvrije formules en producten,
  • Het merk gebruikt gerecyclede materialen en alle verpakkingen zijn recyclebaar,
  • De producten bevatten geen ozon-belastende ingrediënten,
  • L’ANZA draagt bij aan het behoud van de regenwouden, door botanische extracten en andere ingrediënten af te nemen van landen, waar het gebruik wordt gecontroleerd en die strategieën hanteren voor gebruik en behoud van duurzame bronnen,
  • Voor zover mogelijk worden voor L’ANZA Healing Haircare producten gebruikt, die organisch zijn, gecertificeerd organisch zijn en/of in het wild groeien, ze bevatten geen carcinogenen of andere ingrediënten die schadelijk zouden kunnen zijn voor de gezondheid van de mens.
  • De ingrediënten zijn grondig getest om te verzekeren dat ze de hoogste kwaliteit hebben en veilig zijn voor consumenten. Ze zijn goedgekeurd door overheidsinstellingen en wetenschappelijke instellingen, zoals de FOOD & Drug Administration (FDA), Cosmetic Toiletry & Fragrance Association (CTFA) en Cosmetic Ingredient Review (CIR)

Lees meer op de website van L’ANZA